Nice heeft het allemaal!


Borgo di Gaiole  


Dé vakantieplek in Toscane

Geen Toscane, maar ook een heerlijke bestemming: Nice! In 3h30 ben je van deur tot deur én het weer is er het hele jaar heerlijk. Met een afstand van 480km is een combinatie met Toscane zeer goed te doen.


Nice heeft alles: heerlijk strand, een fijne en gezellige stad en een prachtig achterland met leuke dorpjes in de bergen. In de winter is het mogelijk om te skiën in Isola 2000 dat op 1h30 afstand ligt.


Hier kun je terecht in het prachtig gerenoveerde 2-kamer appartement van onze zoon en schoondochter. Ook dit huis is prachtig ingericht en van alle gemakken voorzien.

 Het ruime appartement is geschikt voor maximaal twee volwassen personen én biedt ook ruimte voor 2-3 jonge kinderen (tot 12 jaar op de slaapbank, tot 3 jaar in een babybedje). Kortom: ook hier is alles aanwezig voor een bezoek met kleine kinderen.


Het appartement middenin het centrum en op slechts vijf loop minuten van het strand.Prijzen: tussen €120 en €160 per nacht, minimaal 2 nachten én in het voor - en naseizoen is de 5e nacht gratis!


Voor nadere informatie mail Christiaan Beunk.