Borgo di Gaiole  


Dé vakantieplek in Toscane

Onze huis (G32) heeft de voordeur aan het straatje dat door de Borgo loopt. Het ligt boven het zwembad en heeft een groot terras van 30 m2.  

Hier leef je tijdens je vakantie en geniet je van het uitzicht en de rust.  Op het terras heb je volledige privacy, er staat een mooie natuursteen/smeedijzeren eethoek en zonnebedden. Fleurige plantenbakken maken het helemaal af. 


Dan naar binnen: alle kamers komen uit op het terras. De woonkamer heeft een open keuken met inbouwapparatuur. Een lekkere bank en stoelen, tv met BVN, Chromecast en internet, Nespresso apparaat, etc. Alles waar je behoefte aan hebt is aanwezig ! We hebben gekozen voor een hoogwaardige inrichting en ruime sortering keukenbenodigdheden. Je komt hier dus echt in een tweede thuis! 

In de ruime slaapkamer staat een tweepersoonsbed, kast en ladekast. Je slaapt hier heerlijk en geniet van het geluid van zwaluwen en kerkklokken. De tweede slaapkamer heeft een schuifwand naar de woonkamer.  Hier staan twee een-persoonsbedden met onderschuifsysteem. Deze kamer is vrij klein en is  bedoeld voor maximaal twee kinderen of een volwassene. 


Voor de echt warme dagen: het huis is voorzien van airco (niet kosteloos) en er staat een ventilator. 


De kleintjes mee? We zorgen zonder extra kosten voor een kinderstoel en bedje.  


We verhuren ons huis al tien jaar aan gezinnen met kids en stellen.  De reacties van onze gasten zijn unaniem: heerlijk, genieten en we voelen ons hier direct echt thuis! 

Je bed staat opgemaakt, verhuur is inclusief  linnengoed en schoonmaak.   


Als je bij ons reserveert sturen wij uitgebreide informatie mee met tips voor de omgeving en voor de vele fijne en betaalbare restaurants in de buurt.

Informatie huis G30